2010. december 27., hétfő

Szilveszter 2010

Idén péntek 13-ára esik a szilveszter!


Aki túljutott a sokkon, annak mondjuk, hogy 2010-ben a helyi baptista gyülisekkel szervezünk közösen szilveszteri partit, a baptista imaházban. Aki bővebb tájékoztatást igényel, az kérdezzen bátran a pásztortól.

Szerintünk jó lesz ;)

2010. december 24., péntek

Közös Bapti-HaBKer ifi

December 17-én a baptista imaház vendégül látott minket egy közös ifis alkalomra, ahol közösen dicsőítettük Istent, játszottunk, s közben megismerkedtünk egymással, s rájöttünk, hogy nem is harapunk :)
Az alkalom során Füstös Gyula, lelkipásztor testvérünk tanított, majd egy rövid imabuzdítást követően kis csoportokban imádkoztunk, végül az estét baptista tesóink szolgáltatta szeretetvendégséggel & jó beszélgetésekkel zártuk.
Reméljük a folytatást! ;)
További képek megtekintéséhez kattints ide.

2010. december 21., kedd

Karácsonyi kreatív folyt.köv.

December 18-án harmadik alkalommal, s ez évben utoljára kreatívkodtak a gyerekek a HaBKer által szervezett Karácsonyi Kreatív Műhelyben. A délután legalább annyira jól telt, mint az előző két hétvégi alkalom.


További képek megtekintéséhez kattints ide.

2010. december 15., szerda

Karácsony 2010

Idei istentiszteletünkön Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője fogja hirdetni közöttünk az igét. Várunk rá nagy szeretettel dec. 18-án, szombaton 17.30-ra a Tavaszkert Közösségi Házba!

2010. december 5., vasárnap

Első karácsonyi kreatív

A lányok sokat készülődtek, a gyerekek jót szórakoztak, no persze nem csak ők :) Karácsonyi díszeket készítettünk és mikulásos & karácsonyi dalokat tanultunk. Szóval jó volt a hangulat!

Íme néhány kép, ha nem hiszed:





2010. december 1., szerda

Karácsonyi kreatív műhely

Karácsonyi gyerekprogramot szervezünk, melyre várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt, de főleg az 5-12 éves korosztályt! Ajándékokat, díszeket lehet készíteni, dalokat tanulni december első három szombatján 15-17 óra között a Tavaszkert Közösségi Házban!